AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ

Açık Öğretim Fakültesi, 2008-2009 eğitim-öğretim yılında Fen Bilimleri ve Eğitim, Sosyal Bilimler ve Eğitim ile Mühendislik ve Eğitim Fakültesi olarak kurulmuştur.

Açık Öğretim Fakültesine, ikinci lisans veya lisans tamamlama eğitim almak isteyen Kazakistan Cumhuriyeti vatandaşı öğrenciler kabul edilmektedir.

Fen Bilimleri ve Eğitim Fakültesi (Açık Öğretim)

Fen Bilimleri ve Eğitim Fakültesi, 2008–2009 eğitim-öğretim yılında Açık Öğretim Fakültesi olarak kurulmuştur. 9 farklı bölümde faaliyetlerini yürütmektedir.

Beden Eğitimi ve Spor, Ekonomi, İşletme, Muhasebecilik ve Denetim, Finans, Devlet ve Yerel Yönetim, İlk Askerî Hazırlık, Coğrafya, Turizm.

Sosyal Bilimler ve Eğitim Fakültesi (Açık Öğretim)

Sosyal Bilimler ve Eğitim Fakültesi 2008–2009 eğitim-öğretim yılında Açık Öğretim Fakültesi olarak kurulmuştur. 12 farklı bölümde faaliyetlerini yürütmektedir.

Hukuk Bilimine Giriş, Hukuk ve Ekonomi Esasları, Gazetecilik, Tarih, Kazak Dili ve Edebiyatı, Rus Dili ve Edebiyatı, Yabancı Dil: İngiliz Dili ve Türk Dili, Meslekî Öğretim, Müzik Öğretimi, Geleneksel Müzik Sanatı, Sahne Sanatı, Tasvir Sanatı ve Çizim.

Mühendislik ve Eğitim Fakültesi (Açık Öğretim)

Mühendislik ve Eğitim Fakültesi 2008–2009 eğitim-öğretim yılında Açık Öğretim Fakültesi olarak kurulmuştur. 15 farklı bölümde faaliyetlerini yürütmektedir.

Kimya Bölümü, Kimya Öğretmenliği, Ekoloji, Elektrik Enerjisi Bilimi, Çevre Koruma, Bilgi İşlem, Otomatik Yönetimi, Sayma Tekniği, Matematik, Fizik, Biyoloji Bölümü, Biyoloji Öğretmenliği, Pedagoji ve Psikoloji, İlköğretim Pedagojisi ve Metodu, Okul Öncesi Eğitim.

Akademik Birimler sayfasına dönmek için tıklayınız