Ana Sayfa Duyurular Diğer Konular Öğrencilerimizin Türkistan fotoğrafları Kayseri Erciyes Üniversitesi!nde sergilendi

ÖĞRENCİLERİMİZİN TÜRKİSTAN FOTOĞRAFLARI

KAYSERİ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ'NDE SERGİLENDİ

Ahmet Yesevi Üniversitesi, Sinema ve Fotoğrafçılık Kulübü tarafından düzenlenen Türkistan konulu Fotoğraf Yarışmasına katılan fotoğraflar, Ahmet Yesevi Üniversitesi'nden sonra Erciyes Üniversitesi'nde de sergilendi.

Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Sitesi'nde 30 Aralık 2009-04 Ocak 2010 tarihleri arasında sergilenen fotoğraflar ilgiyle izlendi.

Kulüp Danışmanı Süleyman Aydın, ‘her zaman büyük destek gördüğümüz, geçtiğimiz yaz tatilinde beş öğrencimizi misafir eden, Nevruz'da da ortaklaşa projeler gerçekleştirmeyi planladığımız Erciyes Üniversitesi'nde bu sergiyi açmaktan mutluluk duyuyoruz' diyerek, bu sergiye özellikle daha önce Ahmet Yesevi Üniversitesi'nde görev yapan arkadaşlarımızın, Türk Dünyasına ilgisi olanların ve Erciyes Üniversitesi Fotoğrafçılık Kulübü öğrencilerinin ilgi gösterdiğini söyledi.

Bir kulüp faaliyetinin sınırlar aşan bir etkinlik olmasının kendileri için de iyi bir esin kaynağı olduğunu belirten Erciyes Üniversiteli öğrenciler de benzer çalışmalar yapmak istediklerini belirttiler.