Ana Sayfa Duyurular Türkistan'dan Haberler T.C. Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri üniversitemizi ziyaret etti

T.C. Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Karslı, beraberinde Yönetim Kurulu üyesi Hikmet Aydın Simit, Teftiş Kurulu Başkanı Ali Uras, KZIBANK Genel Müdür Vekili F      ırat Dursun ve KZIBANK Çimkent Şube Müdürü Tayfun Yazıcı ile birlikte 22 Eylül 2010 tarihinde Üniversitemizi ziyaret etti.

Heyet, Türkistan’da ilk olarak Ahmet Yesevi Türbesini ziyaret etti. Daha sonra Üniversitemize geçen heyeti Rektör Vekili Prof. Dr. Mahir Nakip ve rektör yardımcısı Yard. Doç. Dr. İlhami Vural karşıladı. Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Mahir Nakip tarafından heyete, üniversitemiz hakkında brifing verildi.

Üniversitenin değişik birimlerini ziyaret eden heyet, Kültür Merkezinde bulunan Türk Dünyası Panorama Müzesini de gezdi ve aynı akşam Türkistan’dan ayrıldı.