Ana Sayfa Duyurular Diğer Konular 2013-2014 Güz Dönemi Uzaktan Eğitim Yüksek Lisans Başvuru Bilgileri

UZAKTAN EĞİTİM YÜKSEK LİSANS BAŞVURU BİLGİLERİ

1.      Kayıtlar,  8 Temmuz 2013-06 Eylül 2013 tarihleri arasında yapılacaktır.

2.      Kayıtlarda başvuru için, başvuru bilgilerinde yer alan belgelerin doğru ve eksiksiz olması yeterlidir. Bunun dışında başka bir şey istenmemektedir. ( Herhangi bir sıralama yapılmamaktadır.)

3.     Başvuru formunda iki bölüm tercih etme imkânı vardır.  Adayın önce birinci tercihi dikkate alınır, bu bölüm dolmuş ise ikinci tercihine bakılır, bu bölüm dolmamışsa onayı verilir.

4.   Kayıt için gerekli belgeleri eksiksiz gönderenlerin başvurusu Öğrenci İşleri Müdürlüğü personeli tarafından onaylanır ve adaya sms ile başvurusunun onaylandığı, e-mail ile de ödeme bilgisi gönderilir. Belgesi eksik olanlara durum iletilir, tamamlatılması sağlanır. Ödemesini yapanların öğrencilikleri kesinleşmiş olur.

5.   Kontenjanı dolan bölümler sistem tarafından otomatik olarak kapanır. Bundan sonra onay veren personelin sisteme müdahale etmesi mümkün değildir.

6.   2012-2013 Bahar döneminde evraklarını göndermiş olanların evrakları, bizde muhafaza edilmektedir. Bu dönem kayıt yaptırmak isteyenler, evraklarını daha önce gönderdiklerini belirten bir not yazıp, Başvuru Formuyla birlikte bize göndereceklerdir. Ayrıca;

a.         Askerliğini yapmamış olanlar, yeni tarihli askerlik durum belgesini,

b.           İndirimden yararlanacak olan Devlet Memuru ve Devlet İşçisi statüsünde çalışanlar, iş yerlerinde değişiklik olmuş ise, yeni tarihli görev yeri belgesini de göndereceklerdir.   http://www.yesevi.net/HTMLS/Tuzuk_Yonetmelik/ogrenim_ucretlerine_iliskin_esas_ve_usuller.html

7.     Kontenjanı dolan bölümler hakkında web sayfamızdan duyuru yapılır. Dolan bölümler için ısrar edilmemesi rica olunur.

Yüksek Lisans Başvuru Formu 8 Temmuz 2013 tarihinden itibaren www.yesevi.net sayfasında yayınlanacaktır.